There’s a new mullah in town

Mitt navn er mullah, mullah abdullah! det var på tide at noen andre enn forfalne mullaher preget Norge med sitt tilstedeværelse. Karakteren min er en ung og noncholant mullah som tar ting som det kommer. Det er ikke meningen å være politisk korrekt og heller ikke velge noe side. Det vil garantert fremkomme gramatiske feil, lenge leve stavekontroll, men litt kjipt når du skriver på norsk og stavekontrollen din er på engelsk..

Aaaah, ingenting er som en iskald Cola, det er himmelsk å kjenne at det prikker på tungen og nedover langs halsen.. den første slurken er den beste. De av dere som mener at glass cola er best har ikke drukket nok cola i livet. Ingenting slår en iskald halvliter flaske. Pokker, er avhengig av det sorte vannet, får vondt i hodet hvis jeg ikke får meg i en halvliter hver dag som inneholder 25 sukkerbiter. Som regel blir det en aldri så liten glass senere på kvelden ved siden av maten også, men så sporty som jeg er kan jeg drikke med god samvittighet. Vet ikke hva slags reaksjoner det hadde kommet fra sånne som meg som er avhengig av det, hvis det viste seg at cola er haram. Tenk dere det! tror jeg hadde tatt av helt og satt fyr på alle og enhver kanskje på meg selv også. Men, det hadde ikke vart lenge, jeg hadde utstedt et nytt fatwa som hadde gått ut på at cola kan aldri bli haram. Pepsi er derimot på grensen til haram!

Mange muslimer boikotter cola fordi dem mener at det er jødene som står bak det makkverket. Jøder får mye skylden for her i verden, men her burde man takke dem etter min mening. Det er dessverre litt naivt å boikotte kun på det grunnlaget at det er jøder som står bak. Faktisk er det flest IT-selskaper med Israelsk bakgrunn som er notert på teknologitunge børsen, Nasdaq i USA. Skal man begynne å boikotte de også? tror livet hadde stopp opp for de fleste da..

Uansett etter så mye usunt så må man jo bevege seg eller forbrenne kalorier som er så utrolig in for tiden. Som nevnt var jeg veldig sporty, jeg vil faktisk si at jeg er den mest veltrente mullaen i dette landet. Skulle gjerne ha lagt ut bilde av den deilige markerte kroppen min, men jeg er redd at det vil vekke enorm begeistring hos det motsatte kjønn og jeg har kun har lov til å ha 4 koner. Sorry jenter.

Får heller taste i morgen eller en dag jeg gidder om treningsøkten min.

Nå kan dere i hvertfall ta en øvelse som er føkkings bra for deres helse. Det vil føre dere til et sted dere aldri har vært før. Det går ut på at man står på alle fire..slapper helt av i kroppen. Pust gjerne dypt inn og ut i hvertfall 10 ganger så du føler at du virkelig begynner å bli avslappet i musklaturen. Så tar du hodet ditt og presser det ned så langt du kan.. slik at du kjenner det i ryggmargen..push it, la det virkelig kjenne. Så tar du hodet opp, slik at du ser taket også her skal man presse så mye man kan.. la det kjenne i haken, ryggen og over alle steder du vil at det skal kjennes, deilig. Og når du tror at du ikke klarer mer, så uler du det høyeste du kan! awwwwww aawwww awww, slipp stemmen løs, la folk tro at det er et villdyr som er løs. hahahah!!!

Øvelsen heter The Wolfi, de fleste Yoga instruktørene burde vite om den følesen og øvelsen.

2 Responses to “There’s a new mullah in town”

 1. mullahs kone nr 2 Says:

  zarorat-e-rishta ishtiaar

  du er jo en mullah så man kan ikke forvente noe bedre

  main tumko TALAQ deti ho TALAQ TALAQ TALAQ

 2. ashes to ashes Says:

  hahahaha!;)
  detter var jo morsomt!
  hadde aldri trodd om deg, Arhoo;)

Leave a Reply