Deilig, deiligere, deiligst

Jeg har bestemt for å kutte ut det usunne til fordel for det sunne. Ikke fordi det er sunt, men fordi det vil bidra til at jeg kommer til å se enda mer deilig ut..

Ordet deilig har mistet noe av betydningen. Ordet fakk, altså ta noe har i hvertfall blitt vannet ut med årene. Føkk har tatt over tronen. Merkelig nok så får mange assosiasjoner med ordet deilig til noe småperverst. Deilig blir forbundet med noe koffert. Men er man kreativ nok så kan man bruke det ordet i alle slags sammenhenger.

Slutt å leke deilig, altså slutte med å være overlegen eller gjøre seg kostbar. Hu var deilig, det er mer beskrivende for at en har gjort en kvinne naken i sitt blikk og sett for seg noe sengeakrobatikk. Det var en deilig dag på børsen som ble stimulert av deilige redningspakker og den positive stemningen penetrerte børsen til nye høyder, slutt å tenke koffert for pokker.

Mmmm ååå dette her var en deilig matrett. Enkelte ligger nærmest med maten sin og stønner mer enn når dem har sex. Treningsøkten var deilig, å skrive om deilig er faktisk deilig. Deilig deilig deilig deilig. Uansett dette her ble skrevet uten mål og mening, eneste fordelen er at neste gang du søker ordet deilig så vil hobbymullah.com være en av de sidene som kanskje vil være høyest oppe på treff.

Ha en deilig natt og dag og ikke minst et liv.

2 Responses to “Deilig, deiligere, deiligst”

 1. Maroc Says:

  Hallais!
  Så at du hadde lagt igjen en kommentar på bloggen min. Nice nice.

  Deilig innlegg, Mullah. Selv om man kanskje ikke forbinder «mullaher» med noe deilig. Men nå ble det jo mullah og deilig i en setning, så kanskje det er deilig allikevel? ;)

 2. Hobbymullah.com Says:

  Heheh,

  Du er ganske så fønny du Maroc, sjansen er nok stor for at du også er deilig..?

Leave a Reply