B mennesker, vinterdepresjoner og aksjemarkedet

Gjeeesp, det er et sann helvete å stå opp tidlig disse dager eller generelt hele året. Lurer på om det kommer til å bli en straff i helvete det å stå opp tidlig?

Nå som mørketiden er her så er det ekstra vanskelig å stå opp ikke minst i det hele tatt gidde å gjøre noe. Har slitet litt med sånn forskjølese og annet driit den siste uken. Det har også medført til at jeg ikke har klart å vedlikeholde min deilige kropp med trening, pokker.

Vi morgengretne menneskesker hater muntre sjeler om morgen som er så fordømt happy med å stå opp tidlig og ikke klarer å holde kjeften sin under frokosten, på vegne av alle morgengrente sier jeg bare, HOLD KJEFT!

Har visstnok alltid visst det, men bare for å poengetere så har jeg funnet ut årsaken til mitt vinterhumør, kopierer fra Lommelegen.no; Vinterdepresjon eller sesongavhengig affektiv lidelse er en type depresjon som spesielt opptrer i mørketiden. Betegnelsen kommer av det engelske Seasonal Affective Disorder, eller forkortet til SAD. Betegnelsen sub-SAD beskriver mindre alvorlige symptomer på vinterdepresjon.

Jeg har funnet min egen løsning på problemet og det er dessverre ikke overdreven tilbedelse, men å knarke piller. Alle slags piller fra antidepressiva til Ritalin. Ritalin er faktisk ganske så artige saker. Det er medisin mot ADHD, men har du ikke det så fungerer det motsatt, at man blir utrolig energisk og ikke minst konsentrert. Populært blant medisinstudenter.

Disse dager jobber jeg som aksjemegler, hvor oppgavene mine er å flytte flest mulige penger for flest mulige investorer mot en aldri så liten transaksjonskostnad, kalt kurtasje på stammespråket. Ganske så enkelt opplegg. Dagene er lange, vi begynner grytidlig hvor jeg helst vil være i senga mi med noen koner og slutter når det er like mørkt som et mørkt høl. Eneste fordelen er at vinteren kommer til å gå fort, gjeeesp.

Engelske forskere har funnet ut at B-mennesker er utstyrt med den korte versjonen av det såkalte Per3-genet. Genet finnes i to lengder, og nå har de funnet ut at kortversjonen er langt vanligere hos B-mennesker enn hos A-mennesker.

Leave a Reply