Mail og sånt del 1

Her er det et lite utdrag fra en maildialog mellom vår Mullah og en av hans eks-koner som lurte ham for penger. Han har klart å finne henne igjen ved hjelp av nettets uransakelige veier.

Ved hjelp av en falsk e-postadresse, gustaf@denbarmhjertige.no hadde vår mullah bombardert mailen hennes, før han endelig hadde fått svar;

Har du noe spesielt agenda? kjenner jeg deg? siden du har sendt meg så mange mail..hilsen «Nemi». Sendt fra adressen nemi@densvarte.no

Agenda?

Om du er den niggern jeg tror du er, eller om du er bare en somaler som har halvspist hjerne..

Det er ikke lange veien man må gå for å værra høflig Gustaf. Jeg er hverken noen du kjenner eller en jævla somaler med nedtygget hjernemasse! Hvem er du?

Jeg er en harmløs sjel som ønsker å bringe litt vrede. Fortell meg hvem du er så skal jeg fortelle deg hvem som hater deg..

Jeg er nok ikke hu Gustaf…men sånn for ordens skyld så bør du værra forsiktig med å anta hvem folk er i fremtiden fordi du trur du kjenner døm igjen. Jeg finner det  uhøflig måten du går frem på. Det er ikke slik anstendige menneker går frem. Uanett hadet.

Friendo, hvorfor kan ikke du bare kutte ut bullsh*tet og ta ansvar for dine handlinger

Vet du hva jeg foreslår du starter med telefonkatalogen fordi det er tåpelig av deg å holde på slik. Kan ikke du kutte ut stalkingen din og finne andre metoder å nå frem på? «Friendo»

Greit din forpulte fitte. Your call. Bye

Herregud!! Hva faen er du for en forbanna jævel. Hele tia har jeg vøri grei og prøvd på en høflig måte å forklare, men helvete heller te di oppførsel. Vet du hva f**k deg…f**k holdninga di og den stygge kjeften din! Makan te jævla taper. Det er faen ikke rart du leiter etter folk GUSTAF de tåler sikkert ikke tryne på deg. Når du snakker slik til ukjente mennesker så veit kun Gud hvordan du snakker te dine egne!!

Besharam taper! Jeg er ikke hu dama di…og TAKK GUD FOR DET!! Jeg trudde virkelig du var en alright kar…men fy faen så jævlig feil det går ann å ta.

FØKK deg hvis ikke du er det allerede på feil steder. Det er ikke rocket sciene. Uansett opptil deg. Du valgte å oppføre deg som en voldtatt tøs, ligger vel i genrasjoner hos deg. Derav konsekvenser. Farvel

Du er faen helt ødelagt i hodet. Drittsekk…

Etter noen dager så blir det sendt nok en mail fra «gustaf»;

Jeg vil legge deg til min fiendeliste, vet du hvilken funksjon det skal brukes da?

Det finnes ikke slikt…så svaret er da NEI…

Jeg kjeder meg. underhold meg nemivrak

Sier det igjen…skippergata GUSTAF..

Æsj ass, du er nasty

Ikke halvparten så nasty som deg GUSTAF. Vi har sett hva du er istand te å skrive. Derfor er det bedre å holde seg unna tullebukker enn å mingle med de! Nu ska jeg ha lønsj….så skal jeg lynsje deg når jeg er tebake!

I russland selges det flest selvmords noveller. Så kunne en tro at forfatterne i russland var kun en gjeng deprimerte kreative sjeler som ønsket å ta livet sitt hver dag. Men dem gir det folk vil ha. Det samme gjør jeg.  Lunch er for wimps. Du fortjener ei stor omgang med pryl

Ble du født en drittsekk eller gikk du på skole for å bli så god? Pryl er for pyser…jeg er ikke fornøyd med mindre det er tortur vi snakker om!

Du får lese noen sider av american psycho, også kan du visualisere at det skjer med deg..Drittsekk er ganske så relativ. Man kan stå på sitt fulle rett, men bli oppfattet som en drittsekk ovenfor andre.

Jeg tror heller det er hvordan du bemøter mennesker som setter slike stempler? Jeg har forresten både lest og sett American Psycho og det virker for meg som om du liker å fremstilles som en syk jævel? Er Patrick Bateman din store idol?

Vel jeg har blitt stemplet som både sekk av dritt og tulling når jeg har vært jævlig hyggelig. Faktisk ble jeg stemplet som en tulilng av hu falske politikeren(navnet er sensurert)  fordi jeg hadde skrevet en artikkel om at man kunne bli rik av å tenke. Patrick Bateman er kul, synd de føkket med american psycho.

Haha…høres ut som du er et meget misforstått vesen GUSTAF. Det er nok sikkert alle andre som ikke forstår seg på deg i det hele tatt. Uskyldig som et lam du er ikkesant? Ja det er helt jævlig å værra snill i disse dager.

Jeg datt nesten av stolen da du skrev om politikeren…har du snakket med henne. Synes hun er så flink jeg. Nesten misunnelsesverdig flink. MEN…sorry om du er en friendo av henne. Hu er dessverre litt hyklersk i sine avslørende klær og meget muslimsk wannabe holdning.

Filmen var digg da med Christian Bale? Han spilte en sinnsykt kul Bateman…men ja…enig at de kødda han opp litt.

Slutt å kall meg nemivrak.

Dette sendte hu meg ;

«Livet er for kort til tullebukker. Så snur jeg meg bare en annen vei og går. Skepsisen min står i alle fall ved lag.»

Kan du tenke deg noe så idiotisk svar. det en av de første meldingene hun sender.  Indirekte kalte hu meg en tullebukk. Hu har ovenfor ned holdning. Jeg trodde man kunne bli våt av se på hu, men jeg tok feil. Hu ser ikke ut om morgenen. Det var en av de verste tingene jeg har vært borti å se hu uten sminke om morgen.

Nei, nå skal jeg satse på hu nyhetsdama. hu er finere i hvertfall på tv.

Hahaha så egentlig satte hun deg skikkelig på plass. Jeg tror testosteronet hos dere gutta får en merkbar nedgang når detta skjer og hormonene blir aggressive. Uff da GUSTAF ;) politikeren hadde ikke sansen for deg? Det er forunderlig. Mtp det du skriver her om dine eksER…jeg føler du er litt av en tullebukk jeg også GUSTAF. Forresten hvor så du hu uten sminke og hvorfor vet du hvordan hun ser ut på morgenen? Hmmm…muffins!

Nyhetsdama? Erre hu nyhetsdama? Hun ser også pen og fresh ut som politikeren da :) Lykke te!

Jeg trener mer enn 3 negre til sammen nemivrak. Så testo nivået mitt er konstant oppegående. hva er forunderlig. Hu satte ikke meg på plass, hu følte seg truet over at jeg hadde over 800 artikler bak meg, mens hu skrev om sine reinsdyr historier der hu kom fra. Hu kunne ha valgt feks en artikkel om at oralsex ga munnhulekreft. Eller like greit at hu ikke leste det høhøhø.

Nyhetsdama er langt finere og langt mer ydmykende holdning, selv om fortiden hennes er kanskje like turbulent.

Mener du å si at din fortid er like glansfylt som din fremtid?

Jeg gir faen, beste måten å takle problemer på  er å gi faen i alle og gjør ditt. Det skaffer deg underlig nok mange beundre.. folk vil bare ha mer og mer av deg. Så nå har jeg sendt mail til Norges største PR byrå og fortalt dem hvor oppgitt jeg er over muslimer i Norge som ikke klarer skjønne hvordan ting fungerer i Norge og muslimer i Norge trenger pr-rådgivere. Merkelig nok vil dem ha en prat med meg og min deilighet..Jeg skal ofre dem mitt venstre brystvorte mot betaling liksom..

Du er en underlig skrue…lykke te med PR støntet ditt

Skrue av underlighet er jeg for folk som ikke har fantasi nok til å undre. Høhøøøhø

…og nå er du bare teit


Leave a Reply