YeYe

yeye

Ja, hva skal en si? Været og helgen er det store snakkiset for tiden, og ellers i året. Mørketiden og kvinnene i livet mitt tar knekken på meg. Kjerringa fant ut at jeg hadde noen elskerinner på lur, det ble tatt godt i mot.

 

Det slår alltid tilbake på en folkens, prøve å leke oversmart. I over ett år hadde jeg klart meg, tatt alle forholdsregler. Alle fikk smake den hårfrie og veltrente mullah-kroppen min. Takket være trening og hverdagsgymnastikk, holdt jeg meg i form og følte av og til at jeg hadde et dyrisk utholdenhet.

Etter et stort måltid på kvelden etterfulgt av et enda større og brølende raaap som hadde vekket enhver døv person, begynte sirkuset 8.mars. Hun snille kona mi som aldri ville si meg i mot, som aksepterte alle mine gode og de mindre gode egenskapene mine, hadde forandret seg.  Hun bemerket rapet med å si æsj, etterfulgt av ei lang preken over hvor dårlige manerer jeg hadde. Hva hadde skjedd? Greit nok at  jeg hadde gitt hun lov til å jobbe og gå på skole for å få seg utviklingen i samfunnet, men hva pokker hadde de lært henne? Dette var uhørt! hvordan kunne hun si noe slikt til en mullah!? plutselig fikk jeg høre om at jeg måtte hjelpe til husarbeidet og mange andre rettigheter som var utenkelige for en ekte macho. Det hele utartet seg til et stort krangel og jeg forstod raskt at hvis jeg ikke lot hun vinne, så ville det ikke bli noe på meg den kvelden. Derfor klarte jeg i et uoppmerksomhets øyeblikk å si, at jeg vil forlate alle de andre kvinnene og alltid være trofast mot henne..Det tok ikke lang tid før jeg ble arrestert på det og enda mindre tid før hele hønseflokken flådde alle mine muskuløse fjær i alle retninger.

Sitter her nå, ribbet tilbake. Det er jeg som er offeret her folkens, jeg tok vare på alle og hadde et stort hjertet. Sannelig er verden utakknemlig. Jeg får nøye meg med å tilbringe kveldene med Playstation og Chillinøtter fremover. Sier bare yeye, det kunne ha vært langt verre, jeg kunne ha vært forelsket i noen av de.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply