Hva skjer a?

Det skjer ikke mye, det skjer ikke en dritt for å være helt ærlig.  Jeg har fått meg en Twitter konto..

For alle dere som er aktive på Twitter så er det bare å søke på #hobbymullah og #finansguru så finner dere mine twitringer. Ikke at det er så mange av dem, men dog de kommer i ny og ne.

Følt meg mye kvalmt i det siste. Tror det skyldtes allergi eller rett og slett dårlig mat. Jeg er påpasselig med halal og ikke bite negler så i grunn burde det ikke den slags kvalmhet forekomme. Battery er genialt når man er kvalm. Det roer magen ned eller sørger for at man kaster opp det som man ikke ha burde spist i første omgang. Ellers er Cola også bra virkemiddel mot den slags.

Jeg har forresten sluttet med å drikke vanlig Cola, nå er det Cola Zero for alle penga. Dette er et smertefull eksperiment jeg skal foreta mot min kropp. Dette har overhodet ikke noe med lavkarbo hysteriet å gjøre. Jeg gjentar, dette har ikke på noe som helst måte noe med lavkarbo å gjøre. Hører dere? eller leser? aah jeg gir opp, jeg går og drikker litt Solo pluss..tata

MMM…kald cola..mmm

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply