Piller Piller Piller

Ingenting er som å starte og avslutte dagen med piller. Samfunnet man lever i dag, kan man nesten ikke klare seg uten piller

 

 

 

 

 

 

 

Disse søte små fargerike pillene, de er der alltid for deg. De svikter deg aldri. Alle mennesker kommer og går, selv de mest trofaste vennene kan svikte deg i ny og ne, men piller. De er der alltid for deg, gjør jobben sin og ingen mas, leverer varene hver gang.

Man begynner om morgen med noen flour tabletter for tennene, for å så hamstre i seg noen vitamin-piller. Deretter har man sikkert noen spesifikke mangler  og slenger inn kanskje en jernpille eller to bare for å få fortgang i sakene. I disse våryre dager hvor yrheten blomstrer hos alle unge, gamle og mullaher er det viktig med allergipiller. Noen sliter mot pollen, andre mot gress og enkelte mot ukontrollbar begjær.

I stedenfor å drikke grønn-te så tar man heller i seg grønn-te piller, eller koffeinpiller for kaffe eller cola. Hva med mat? mat er overdrevet, man har nok av piller mot sultkontroll og andre næringsrike piller, helst fargerike.

Uansett, pointet er at man bør sette pris på disse snille livløse skapningene som får oss til å føle bedre. Tror må ta noen sovepiller nå.., disse grønnte pillene som jeg tar holder meg for lenge våken.

Til helgen skal jeg mikse meg en aldri så liten pille-cocktail med Paracet, Ibux, Zyrtech samt litt koffein piller og noen andre som ikke tåler dagens lys, hvis dere fortår hva jeg mener høhø. Tror skal toppe det hele med noen tran-kapsler for å få til et sunnere vri..Skål! Leveren min gleder seg! Faentastisk.

Piller! hva skulle jeg ha gjort uten dere..snufs.

 

 

 

 

Tags: , , , ,

2 Responses to “Piller Piller Piller”

 1. Venn Says:

  Hahaha, nyrene dine gleder seg nok også :p
  Og selvfølgelig kroppen som skal tåle denne cocktailen
  av piller :) del gjerne din erfaring
  om åssen du og kroppen din reagerte på alle de pillene.

 2. Tormedhammer Says:

  jæklig bra det med de pillerne det må vi høre mere om helst!=D

Leave a Reply