Mullah på mølla

Mullah er lei tredmølla. Han har kapitulert og satser de neste månedene med å bli feit, slik at han ikke merker vinterkulden så mye..

Han deler gjerne oppskriften med oss..

Fokusert og målrettet

 

Hobbymullah skal nå mette sine umettelige behov med å fråtse i seg av alt han kommer over. Men gris og annet svineri skal ikke fordøyes, et sted går grensen. Nøff Nøff

Det er slutt på måtehold, nøysommelighet og andre beskjedenheter. Kebaber, hamburgere, cola, sjokolade, kjeks, kaker, is og mye mer skal inn i det store sluket. Begjære det som er å begjære og la grådigheten få kjenne på kvalmheten etter slafsingen. Overflode seg med nytelse og se kulemagen vokse seg til nye høyder som gravide kvinner kan kun misunne. ahhh

Oppskriften er bare å gjøre det motsatte av det du leser på Dagbladet. Journalistene der har oppskriften på det meste; slik blir du slank, slik blir du brun, slik kan du unngå kvalmhet og slik kan du tøse rundt..

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply